Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Returnarea produselor

Returul produselor. Returnarea prețului și taxelor de livrare.

1 Dacă decide să se retragă din contract, clientul este obligat să anunțe vanzatorul, prin una din următoarele metode:

– prin e-mail la adresa contact@mobilacasa.ro

– prin completarea online a formularului de contact

– prin telefon 0722 655 472

2 Orice produs cumpărat din magazinul online mobilacasa.ro poate fi returnat, în termen de 14 zile de la livrare, fara invocarea vreunui motiv. Costurile de transport aferente returului vor fi suportate de către cumpărător.

În cazul efectuării unui retur, cumpărătorul are obligația de a returna produsul achiziționat în aceeași stare în care i-a fost livrat, păstrând și ambalajul original. Predarea produsului se face în locul unde a fost livrat, mai exact fața blocului sau casei.

3 Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsă și nu poate fi revândut ca și produs nou, se va percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Produsele achiziționate direct din showroom Mobila Casa, nu pot fi returnate.

4 În cazul în care produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită clientului de către vânzător. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor si se va face prin transfer bancar in termen de 14 zile, în contul pe care clientul este obligat să îl menționeze în formularul/e-mail-ul sau.

Citeste mai multe detalii in termeni si conditii.