Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Despre companie

Mobila Casa este o companie de renume cu o experiență bogată pe piața mobilierului din 2005. Cu sediul în Baia Mare și trei showroom-uri pentru a servi nevoile clienților, Mobila Casa este o destinație de încredere pentru toți cei în căutarea de mobilier de calitate pentru diferite încăperi din casă.

Sediul central al Mobila Casa este situat în Baia Mare, oferind o bază solidă pentru operațiuni și servicii de înaltă calitate. Cu două showroom-uri amplasate în Baia Mare, unul pe Bulevardul Regele Mihai I (fostul Bucuresti), Nr. 49, și celălalt pe Strada Dura, Nr. 3A, compania face ușoară experiența de cumpărare a mobilierului. De asemenea, Mobila Casa extinde prezența sa în regiune, cu un showroom la Satu Mare, pe Bd. Independentei, Nr. 14A, Complex Dana, asigurându-se că și locuitorii din această zonă beneficiază de serviciile lor de încredere.

Mobila Casa se remarcă prin oferirea unei game variate de mobilier pentru diferite încăperi din casă. Fie că este vorba de dormitor, sufragerie, hol sau bucătărie, Mobila Casa furnizează soluții pentru toate preferințele. Cu o gamă largă de culori și stiluri care variază de la clasic la modern, clienții pot găsi cu ușurință mobilierul potrivit pentru a-și crea un mediu confortabil și stilat în casa lor.

Unul dintre punctele forte ale Mobila Casa este angajamentul lor față de calitate. Toate produsele comercializate în showroom-uri sunt selectate cu grijă pentru a se asigura că sunt durabile și rezistente, ceea ce garantează satisfacția pe termen lung a clienților. În plus, Mobila Casa oferă mobilier la prețuri avantajoase, astfel încât calitatea superioară să fie accesibilă pentru o gamă largă de clienți.

Cu o istorie de aproape două decenii pe piața mobilierului, Mobila Casa este o alegere de încredere pentru oricine caută să-și îmbunătățească casa cu mobilier de calitate și stilat. Cu showroom-uri bine poziționate și o gamă variată de produse, Mobila Casa este aici pentru a transforma casele în locuri de vis pentru clienții săi.